top of page

5 EINES PER COMENÇAR EL SETEMBRE

Començar el setembre o acabar l'estiu pot ser una tasca difícil per alguns. Durant les vacances acostumem a perdre les rutines, el rellotge i la noció del temps. Quelcom molt necessari. Però després al setembre toca recuperar rutines, posar el despertador i organitzar-nos els dies per tal de poder-ho fer tot.


Avui amb aquest article donarem 5 eines per començar el setembre amb més força a i amb una bona actitud.


1. ORGANITZA BÉ EL TEMPS

És a dir, si encara et queden uns dies abans de començar, fes tot allò que tens pendent. Per no angoixar-te una vegada ja estiguis actiu treballant o bé estudiant. I si ja estàs treballant/estudiant planifica't de més a menys important les tasques.


2. COMENÇA LES RUTINES UNS DIES ABANS DEL DIA D'INICI A LA FEINA/ESCOLA

Volem dir que si comences un dimecres a l'escola, el dilluns ja vagis preparant el cos i la ment al nou horari. Ho pots fer posant el despertador, fent els àpats a l'hora corresposta i anant a dormir a l'hora adequada. Evitaràs el cansament i la son amb excés.


3. LA CLAU: LA TEVA ACTITUD

Tant si t'agrada com sinó que arribi el setembre, aquest arriba per tothom. Per tant, com que no hi ha res a fer val més agafar l'arribada amb bona actitud. Segur que si rumies, hi ha algun factor positiu, busca'l, troba'l i recorda'l. Aquesta és la teva motivació, no te n'oblidis.


4. ACCEPTA LA TORNADA

Fem vacances, perquè treballem o estudiem. Gràcies a estar ocupats, després podem estar desocupats. Perquè estar sempre de vacances, o sense fer res potser no és tant ideal, oi?

Com més resignat/da estiguis més et costarà adaptar-te. Que t'aporta la resignació? ;)


5. CUIDA'T

No t'oblidis de tu. No tot és estudiar/treballar tens un cos i una ment. Fes esport, meditació, cuida l'alimentació, surt amb els amics, passa temps amb la família, gaudeix de tu de les teves aficions i també de la teva solitud. Però fes-ho, perquè si no ho fas tu, qui ho farà?
Si voleu saber més sobre com tenir cura vostra salut i on acudir davant de qualsevol problema sanitari, us recomanem seguir els articles del nostre blog o posar-vos en contacte amb nosaltres sense compromís.19 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Comentarios


bottom of page